vrijdag 6 maart 2015

En dan heb je ineens een datum.......Zo na een aantal weken wachten en na twee keer eerder gebeld te hebben wanneer de operatie nu eindelijk is en dan te horen te krijgen dat de operatie misschien pas eind april begin mei gaat worden ,men wat was ik gefrusteerd, kreeg ik vandaag dan eindelijk de datum gemaild.

Op mijn werk in de theepauze kijk ik op mijn smartphone en zie een mail uit het UMC met iets over mijn operatie ,brrrr snel openen en dan zie ik 2 april staan ,2 april dat is al over vier weken pffff mijn hard begon twee keer zo snel te slaan en ik ben nog een beetje van de kaart want het is een begin van zeer waarschijnlijk dadelijk een leven met steeds minder pijn een leven waarin je ook weer eens normaal kan eten zonder dagen pijn maar ooohhhhh ik vind het tegelijkertijd zo eng.
Aanstaande maandag heb ik een afspraak met de chirurg en hoor dan meer moet ook gelijk de orthodontist gaan bellen dan maar daarover later meer zo ook over VGZ mijn verzekering die mij gisteren bijna een paniekaanval bezorgde door wederom moelijk te doen maar ook dat later.

Voor nu even dit en van de week meer nieuws.

Het zou leuk zijn als je op deze blog een reactie achtelaat :)
groetjes Heidy

3 opmerkingen:

 1. Poging 2
  spannend, eng en fijn. Komt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poging 2
  spannend, eng en fijn. Komt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend allemaal en dat allemaal net voor de Paasdagen. Ja van je verzekeringen moet je tegenwoordig niet veel verwachten. Wel altijd betalen maar als je er een beroep op doet beginnen de ergernissen. Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen